Gingerbread pavlova stack

Gingerbread pavlova stack

4.6 29 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 5u. 30min
12 portions

Ingrediënten

Pavlova
  • white sugar
    320 g
  • egg whites (approx. 250 g), room temperature
    8
  • cream of tartar
    1 pinch
  • white vinegar
    1 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • cornflour
    3 tsp
  • ground ginger
    2 tsp
Toffee syrup
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • double cream
    130 g
  • brown sugar
    100 g
Mascarpone cream
  • gingerbread biscuits or gingernut biscuits
    100 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    350 g
  • mascarpone cheese
    250 g
  • ground ginger
    1 - 2 tsp
  • bananas peeled and cut into slices, for garnishing
    2
  • nectarines (optioneel) stones removed and cut into slices, for garnishing
    2

Voeding per 1 portion

Calorieën 455.3 kcal / 1904.9 kJ
Eiwitten 4.7 g
Vetten 28.9 g
Koolhydraten 46.7 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 17 g
Natrium 151.5 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...