Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
- 2 tsp ground ginger
Toffee syrup
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 130 g double cream
- 100 g brown sugar
Mascarpone cream
- 100 g gingerbread biscuits, or gingernut biscuits
- 350 g pouring (whipping) cream
- 250 g mascarpone cheese
- 1 - 2 tsp ground ginger
- 2 bananas, peeled and cut into slices, for garnishing
- 2 nectarines, stones removed and cut into slices, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1996 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 188.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banoffie pie
26klst 30 min
Herb and garlic dip
10 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.
Yoyo slice
2 godz. 30 min
Mixed berry pavlova stack
5h 30 min
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Chocolate ripple cheesecake towers
40 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Double ginger and pear cake
1 Std. 35 Min
Sparkling white sangria punch
24sa 30 dk
Raspberry whip
10 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 Std. 20 Min