Apparaten en Accessoires
Black forest pavlova stack
Voorbereiding 30min
Totaal 5u. 30min
12 portions
Ingrediënten
Morello cherry syrup
-
canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)680 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
Dutch cocoa powder2 tsp
Coffee cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
brewed espresso coffee cooled2 tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa) shaved, for garnishing100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
98.1 mg
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
1560 kJ /
371 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
12.9 g
Koolhydraten
45 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pavlova
6u.
Mixed berry pavlova stack
5u. 30min
Red and green Christmas shortbread
2u. 20min
Chocolate brownie trifle
6u.
Spiced cherry brioche wreath
2u. 20min
Passionfruit and macadamia truffles
3u. 30min
Profiteroles
2u.
Family chicken galette
1u. 55min
Brandy cream
15min
Gingerbread pavlova stack
5u. 30min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28u.
Caribbean carrot cake
2u. 10min