Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Morello cherry syrup
- 680 g canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
- 2 tsp Dutch cocoa powder
Coffee cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp brewed espresso coffee, cooled
- 100 g dark chocolate (70% cocoa), shaved, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1560 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 98.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova
6h
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Salted caramel sauce
40min
Chocolate volcanos
55 min
Almond addiction
1h
Classic chocolate fudge
3h 10min
Banoffee tartlets
1h 45min
Pork and chicken terrine
3h 20 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Almond milk jellies with fruit coulis
4h 55min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 Std. 30 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min