![Stone fruit crumble Stone fruit crumble](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A5C7893E-B629-456C-8015-436B9B706896/Derivates/03BCEB56-9285-4A28-BD57-0C473D50A05B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g butter, softend, plus extra for greasing
- 2 eggs
- 220 - 250 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 1000 g peaches, stones removed and cut into eighths
Crumble
- 200 g plain flour
- 100 g butter, softened
- 60 - 80 g raw sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1839.8 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 277.9 mg
Alternatieve recepten
Lemon and coconut blondies
40 min
Custard
10min
Apple cake
1h
Iced puff pastry
40 min
Quick puff pastry
1h 20min
Apple shortcake
1sa 50 dk
ANZAC biscuits
40 min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Buttermilk scones
35 min
Pikelets
35 min
Caribbean carrot cake
2sa 10 dk