Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cherry Syrup
- 250 g fresh cherries, pitted, plus extra to serve
- 50 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- ½ tsp ground cinnamon
Meringues
- 270 g white sugar
- 60 g brown sugar
- 8 egg whites, room temperature
- ½ tsp cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp cocoa powder, sifted, plus extra for dusting
- 2 tsp freeze-dried cherry powder (optional - see Tips)
Assembly
- 800 g thickened cream
- 500 g fresh mixed berries
- 4 sprigs fresh mint leaves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2473.3 kJ / 588.9 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 57.3 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 24.1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 103.6 mg
Alternatieve recepten
Pavlova
6 Std.
Meringues
5j
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Profiteroles
2j
Buttercream icing
10 dk
Caramel sauce
1h 30min
Homemade cheese slices
1h 15min
Banoffee tartlets
1 Std. 45 Min
Hokey pokey ice cream
28h 25min
Bagels with bacon jam and egg
3 Std. 20 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20 min
Strawberry and rose water macarons
2u. 50min