Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 860 g canned apricot nectar
- 50 g white sugar
- 50 g almond liqueur
- 300 g white rum
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307.5 kJ / 73.2 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 4.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24j 30 menit
Sweet spiced nuts
1 godz.
Herb and garlic dip
10min
Beetroot salad
10min
Apple and ginger paste
6óra 15p
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Chicken velouté meal
40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Bee sting cake
6 Std. 50 Min
Creamy sun-dried tomato dip
5 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min