Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Eiwitten
- 69.5 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1021.8 mg
Alternatieve recepten
Creamy honey mustard chicken
1sa
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Little pots of chocolate créme
1 Std. 15 Min
Meatballs with Romesco sauce
1 Std. 40 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h