Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Eiwitten
- 69.5 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1021.8 mg
Alternatieve recepten
Diane sauce
20 Min
Herb and garlic dip
10min
Bacon and spring onion potato salad
1h 5min
Beef stroganoff
35 Min
Poached eggs
25min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Meat stock paste
45 Min