Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 eggs
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken tenderloins
- 30 fresh baby spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2703.4 kJ / 643.7 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 657.1 mg
Alternatieve recepten
Beef stroganoff
35 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1u.
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Chicken velouté meal
40 Min