
Apparaten en Accessoires
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
butter cut into pieces (1-2 cm)40 g
-
eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves2
-
garlic cloves2
-
water to de-glaze frying pan1 tbsp
-
Meat stock paste to taste (see Tips)½ tsp
-
pink peppercorns2 tsp
-
new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)400 - 500 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves1 bunch
-
carrot cut into matchsticks1
-
whiskey1 tbsp
-
cornflour1 tsp
-
pouring (whipping) cream60 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
435.8 kcal /
1830.8 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
29.3 g
Koolhydraten
12.8 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
14.8 g
Natrium
316 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Quick and easy meals
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland