Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 316 mg
Alternatieve recepten
Chorizo and chicken pasta
50 λεπτ.
Pork cannelloni with vegetable sauce
1ωρ.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Pork san choy bau
25 λεπτ.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 λεπτ.
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef stroganoff
35min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min
Thai beef salad with noodles
1ωρ.
Beef "Burgundy"
40 Min