
Apparaten en Accessoires
Caprese hasselback chicken
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
boiling water1400 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
dried risoni pasta250 g
-
chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)4
-
semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)18 - 20
-
fresh mozzarella cut into thin slices (5 mm), then cut into halves100 g
-
ground black pepper to season
-
basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)2 tbsp
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)2 bunches
-
cherry tomatoes200 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
615.2 kcal /
2584 kJ
Eiwitten
63.5 g
Vetten
13.5 g
Koolhydraten
54.6 g
Vezels
8.4 g
Verzadigd vet
4.9 g
Natrium
380.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland