Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2584 kJ / 615.2 kcal
- Eiwitten
- 63.5 g
- Koolhydraten
- 54.6 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 380.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and pesto risoni
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1ωρ.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Turkey taco salad bowl
15 λεπτ.
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 λεπτ.
Chicken and warm potato salad
55 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Thai chicken wraps
40 Min
Chicken Caesar pasta salad
55 min