Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2584 kJ / 615.2 kcal
- Eiwitten
- 63.5 g
- Koolhydraten
- 54.6 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 380.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red pesto chicken salad
35 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 dk
Asian chicken noodle salad
45 dk
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 Std.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min.