Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macarons
- 90 g blanched almonds
- 10 g freeze-dried strawberries
- 20 g shelled unsalted pistachio nuts
- 220 g icing sugar
- 100 g egg whites, room temperature (see Tips)
- ¼ tsp cream of tartar
- 25 g caster sugar
- ¼ tsp natural food colouring gel (Red - see Tips)
- 1 tsp rose water
Strawberry and rose water ganache
- 10 g freeze-dried strawberries
- 150 g white chocolate, broken into pieces
- 140 g pouring (whipping) cream
- 30 g icing sugar
- 1 tsp rose water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 431.9 kJ / 102.8 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 11.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova
6 Std.
Meringues
5j
Gluten free gingerbread house
4h 45 min
Home-style sponge cake
2h 30 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Vanilla ice cream
12 Std.
Profiteroles
2j
Buttercream icing
10 dk
Pavlova towers
4 Std. 30 Min
Mango cheesecake
6 Std. 35 Min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Churros
40p