Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choc biscuit base
- 100 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 tbsp raw sugar
- 250 g Chocolate Ripple biscuits™
Chocolate custard filling
- 150 g dark chocolate chips
- 70 g raw sugar
- 60 g cornflour
- 600 g milk
- 1 pinch salt
- 4 egg yolks
- 1 tsp natural vanilla extract
Whipped cream
- 250 g cream
- 1 tbsp icing sugar
- dark chocolate, shaved for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2738.8 kJ / 652.1 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 44.8 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 71.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Chocolate pudding
6 Std. 30 Min
Layered Jaffa® slice
2 Std. 30 Min
Granini slice
2h 15min
Chocolate fondants
30 Min
Chocolate brownie trifle
6 Std.
Chocolate ripple cheesecake towers
40min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 Std.
Chocolate fondant cake
40min
Chocolate ganache
20 Min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Pavlova
6 Std.