Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poached Pineapple
- 1 fresh pineapple (approx. 710 g)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- ice cubes, for water bath
- water, for water bath
- 60 g white sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g fresh pineapple, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g white sugar
- 200 g sugar syrup (see Tips)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease (see Tips)
- 395 g white sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute
- ¾ tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 111.5 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 28.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 300.1 mg
Alternatieve recepten
Vegan strawberry ice cream
5min
Chocolate miso eclairs
1 godz. 45 min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 Std.
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Pumpkin soup
30 min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Potted baby vegetables
6h 15min
Fortune cookies
2h 5min
Banana tofu ice cream
10min
Passionfruit gummies
1 godz. 25 min
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Quick fruit sorbet (TM6)
10min