Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poached Pineapple
- 1 fresh pineapple (approx. 710 g)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- ice cubes, for water bath
- water, for water bath
- 60 g white sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g fresh pineapple, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g white sugar
- 200 g sugar syrup (see Tips)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease (see Tips)
- 395 g white sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute
- ¾ tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 111.5 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 28.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 300.1 mg
Alternatieve recepten
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Café-style banana bread
1hod. 45min
Mango, coconut and lychee icy poles
7 Std. 45 Min
Charcoal waffle cones
Geen beoordelingen
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 Min
Spooktacular snow cones
10 Min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min
Black sesame mochi ice cream
23h
Wok-style curried vegetables
35min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 Std. 10 Min
Chilli mussels with risoni
35min
Nasi lemak (coconut rice)
20 Min