Thermomix® mesbeschermer nodig

Om dit recept te bereiden heb je de Thermomix® mesbeschermer nodig Meer informatie

Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
TM6

Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Poached Pineapple

  • 1 fresh pineapple (approx. 710 g)
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice
  • ice cubes, for water bath
  • water, for water bath
  • 60 g white sugar, to store pineapple

Pineapple Sherbet

  • 395 g fresh pineapple, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
  • 395 g coconut cream
  • 115 g white sugar
  • 200 g sugar syrup (see Tips)
  • ½ tsp citric acid
  • ½ tsp xanthan gum

Butter Mochi

  • 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease (see Tips)
  • 395 g white sugar
  • 340 g coconut cream
  • 395 g coconut milk
  • 200 g vegan egg substitute
  • ¾ tsp natural vanilla extract
  • 1 tsp baking powder
  • ¾ tsp salt
  • 450 g glutinous rice flour (mochi flour)

Coconut Powder

  • 85 g coconut milk powder
  • 30 g icing sugar

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3333.2 kJ / 796.7 kcal
Eiwitten
7.8 g
Koolhydraten
111.5 g
Vetten
36.9 g
Verzadigd vet
28.2 g
Vezels
4.1 g
Natrium
300.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten