Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 200 g roasted red capsicums (see Tips)
- 1 - 2 tsp chilli powder
- 1 - 2 tsp sea salt flakes
- ½ tsp freshly ground pepper
- 300 g boneless lamb shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g beef chuck steak, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g pork shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- olive oil, for brushing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 565 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Hornazo
Geen beoordelingen
Béarnaise sauce
10 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Yoghurt dressing
10 Min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken pastilla
1 Std. 10 Min
Crème brûlée
7 Std.
Tiropita (Greek cheese pie)
1 Std. 10 Min
Spanish flan
7h 55min