Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g radishes
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 450 g quark cheese (see Tips)
- 1 tomato (approx.130 g), cut into cubes (1 cm)
- 20 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 164.4 kJ / 39.8 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 401.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Baba ghanoush
1 Std.
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Asparagus risotto
40min
Halva semifreddo
7h 30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Goat's cheese feta roulade
2h 45 min
Rabbit stew
1 Std.
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Milanese risotto
25 Min