Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond ricotta
- 200 g blanched almonds (see Tips)
- 160 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 ¼ tsp salt
- 2 tsp nutritional yeast (see Tips)
- 2 tbsp lemon juice
- 1 pinch garlic powder
Miso corn purée
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sweet corn cobs, kernels removed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g filtered water
- 1 ½ tbsp shiro (white) miso paste
- 50 g roasted whole red pepper strips (optional)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2164.7 kJ / 515.4 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Vezels
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled eggplant dip
2h
Vegan hollandaise
10p
Mushroom pâté
1óra 15p
Brandy cashew cream
5p
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2 Std. 5 Min
Miso kraut
168 Std. 20 Min
Sun-dried tomato tartare
15p
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 Std. 20 Min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26h 5min