Apparaten en Accessoires
Miso corn purée with almond ricotta
Voorbereiding 10min
Totaal 3u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Almond ricotta
-
blanched almonds (see Tips)200 g
-
filtered water plus extra for soaking160 g
-
salt1 ¼ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
garlic powder1 pinch
Miso corn purée
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sweet corn cobs kernels removed3 - 4
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water100 g
-
shiro (white) miso paste1 ½ tbsp
-
roasted whole red pepper strips (optional)50 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
2164.7 kJ /
515.4 kcal
Vetten
33.8 g
Vezels
13.1 g
Koolhydraten
29.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Fermented Red Onions
84u. 30min
Garlic Paste
20min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Wonton soup (vegetarian)
45min
Risotto verde (TM7/TM6)
30min
Vegan parmesan shards
3u. 55min
Mixed mushroom burgers
50min
Semolina gnocchi with asparagus
1u. 15min
Brandy cashew cream
5min
Baba ghanoush
1u.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2u. 30min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min