Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed beetroot
- 700 g water
- 900 g raw baby beetroots, peeled and cut into quarters or eighths
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 fresh curry leaves, plus extra to serve
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp sherry vinegar
Walnut sauce
- 80 g walnuts
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 125 g plant-based milk of choice
- 20 - 30 g sherry vinegar
- ¼ tsp pure maple syrup
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- pine nuts, roasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brown basmati rice
40min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Steamed Green Beans
30min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min
Steamed fish with green mash
50min
Stewed vegetables
45min
Sauerkraut
168 Std. 35 Min
Steamed and Grilled Beets
1h 20 min
Warm beetroot dish
50min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min