Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 15 g salted butter
- 10 g lemon juice
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp sea salt
- 50 g sour cream
- 1 tsp plain flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 226.5 mg
Alternatieve recepten
Pearl barley bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Leek and cheddar pudding
1sa 20 dk
Beetroot soup with herb dumplings
1ωρ. 10 λεπτ.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Parsnip and bean mash
25 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1sa 20 dk
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 Min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Sauerkraut soup
50 Min
Avo and egg spread
35 Min
Warm cabbage dish
15 dk