Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 15 g salted butter
- 10 g lemon juice
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp sea salt
- 50 g sour cream
- 1 tsp plain flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 226.5 mg
Alternatieve recepten
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Zucchini soup
25min
Three meat roulade
2h 5min
Zucchini slice
45 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Turkey meatballs in dill sauce
1 Std. 30 Min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 godz.
Ukrainian borscht
35 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 godz. 15 min
Warm cabbage dish
15min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min