Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 15 g salted butter
- 10 g lemon juice
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp sea salt
- 50 g sour cream
- 1 tsp plain flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 226.5 mg
Alternatieve recepten
Warm cabbage dish
15min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Geen beoordelingen
Tuscan bean soup
30 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Peaches in white wine syrup
4 Std.
Fresh fennel salad
10min
Zucchini soup
25min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.