Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cabbage rolls
- 12 cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)
- 1000 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (1 cm)
- 300 g dried red lentils, rinsed
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g feta cheese, crumbled
- 2 onions, cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g liquid vegetable stock (see Tips)
Mushroom sauce
- 20 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 1 onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 200 g button mushrooms, cut into slices
- 50 g white wine
- 300 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste or to taste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 10 g lemon juice
- 1 sprig fresh dill, leaves only, to garnish (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2969.3 kJ / 709.7 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 79.7 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 15.6 g
- Natrium
- 707.1 mg
Alternatieve recepten
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Plum Clafoutis (TM6)
1 Std. 15 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Meringue Easter Nests
3 Std. 20 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24ωρ. 55 λεπτ.
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45min
Portuguese green eggs
50 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min