![Potato and porcini mushroom soup Potato and porcini mushroom soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F3530F26-8F34-4BB7-A22E-DA3483F65C84/Derivates/633e34f9-5ea1-4fb7-a9f5-9d54903f12ba.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried porcini mushrooms
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g dry white wine
- 600 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 - 3 pinches salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 pinch cayenne pepper
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 3 tbsp crème fraîche
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650.4 kJ / 392.9 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 603.9 mg
Alternatieve recepten
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Tri-Colour Ginger Rice
45min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Sauerkraut soup
50 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Mushroom soup
30 Min
Cream of mushroom soup
20 min