Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried porcini mushrooms
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g dry white wine
- 600 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 - 3 pinches salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 pinch cayenne pepper
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 3 tbsp crème fraîche
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650.4 kJ / 392.9 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 603.9 mg
Alternatieve recepten
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Cucumber soup
25 Min
Zucchini soup
25 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 dk
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 dk
Mushroom soup
30 Min