Thermomix® mesbeschermer nodig

Om dit recept te bereiden heb je de Thermomix® mesbeschermer nodig Meer informatie

Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
TM5 TM6

Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)

4.5 (27 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
  • 2 tsp salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 4 sprigs fresh thyme
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 50 g eschalots
  • 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
  • 50 g dry white wine
  • 1 tbsp white wine vinegar
  • 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
  • 4 egg yolks

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3058.5 kJ / 728.2 kcal
Eiwitten
48.1 g
Koolhydraten
0.7 g
Vetten
60.1 g
Verzadigd vet
34.8 g
Vezels
0.6 g
Natrium
1243.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten