Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 52.7 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 234.5 mg
Alternatieve recepten
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Citrus seafood salad
1h
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Anise-cured salmon
14ωρ. 10 λεπτ.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Mushroom cappuccino
25min