Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 52.7 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 234.5 mg
Alternatieve recepten
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Umami paste
5min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Poached eggs with hollandaise
40 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 godz.
Duck and cherry salad
45 min
Asparagus and broad bean salad
25min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min