Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck breast à l`orange
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 2 oranges, zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 eschalot, cut into quarters
- 2 sprigs fresh thyme
- ½ tsp black peppercorns
Orange zabaglione and serving
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 pinches ground cayenne pepper
- 3 egg yolks
- salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6176.3 kJ / 1470.6 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 137.2 g
- Verzadigd vet
- 42 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 70.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Trout mousse
5min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min