Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 44.2 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1674.6 mg
Alternatieve recepten
Browned chicken mince
20min
Roasted Potato Salad
1 Std.
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Plum Clafoutis (TM6)
1 Std. 15 Min
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1 Std.
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Geen beoordelingen
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Wok-style curried vegetables
35 min
Pickled Onions (TM6)
30 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min