Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 44.2 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1674.6 mg
Alternatieve recepten
Cooking gnocchi or pasta
35 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Crunchy caramel ice cream slice
24h 35 min
Raspberry ripple cones
15 Std.
Roasted peach ice-cream
25 Std. 20 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Chocolate Banana Cream Pie
40 Min
Creamy Courgette Soup
35 Min
Pineapple and coconut mojito
20 Min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3h 50min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Mojito-style cocktail
10 Min