Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Balinese Spice Paste
- 200 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 20 g fresh red bird's eye chilli
- 25 g sand ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground white pepper
- 10 g candlenuts, toasted
- 15 g palm sugar
- 1 tsp shrimp paste
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 75 g vegetable oil
- 1 fresh salam leaves
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast fillet, skin on, boneless
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground white pepper
- 1500 g water
- 30 g lemon juice (see tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Balinese Sauce
- 200 g coconut milk
- 15 g water
- ½ tsp salt
- 30 g fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3695 kJ / 883 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 34 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 4233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel Sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Dried Spiralized Apple Stacks with Chocolate
6h
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 λεπτ.
Thousand island dressing
5 λεπτ.
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 λεπτ.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50 λεπτ.
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Peach Juice
2 Std. 10 Min
Couscous with Chicken and Lamb
1ωρ. 10 λεπτ.
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Unbaked marbled cheesecake
4 godz. 35 min