Apparaten en Accessoires
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 10min
2 portions
Ingrediënten
Balinese Spice Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature200 g
-
fresh red bird's eye chilli20 g
-
sand ginger25 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
candlenuts toasted10 g
-
palm sugar15 g
-
shrimp paste1 tsp
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable oil75 g
-
fresh salam leaves1
Sous-vide Duck
-
duck breast fillet, skin on boneless250 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
water1500 g
-
lemon juice (see tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Balinese Sauce
-
coconut milk200 g
-
water15 g
-
salt½ tsp
-
fried shallots to garnish30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
4233 mg
Eiwitten
30 g
Calorieën
3695 kJ /
883 kcal
Vetten
71 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
34 g
Koolhydraten
39 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Culinary Heritage
9 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Caramel Sauce
Brak ocen
Rosé Cream Puff Pastry
Brak ocen
Chamomile Tea Latte
10 min
Yogurt with Spiralized Fruit
Brak ocen
Fudgy chocolate cake
50 min
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 godz. 15 min
Chili Jelly
1 godz. 40 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Sloe Gin
2160 godz. 20 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min