Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Balinese Spice Paste
- 200 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 20 g fresh red bird's eye chilli
- 25 g sand ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground white pepper
- 10 g candlenuts, toasted
- 15 g palm sugar
- 1 tsp shrimp paste
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 75 g vegetable oil
- 1 fresh salam leaves
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast fillet, skin on, boneless
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground white pepper
- 1500 g water
- 30 g lemon juice (see tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Balinese Sauce
- 200 g coconut milk
- 15 g water
- ½ tsp salt
- 30 g fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3695 kJ / 883 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 34 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 4233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
Salsa Brava
10 menit
Strawberry Layer Cake (TM5)
Geen beoordelingen
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Steak tartare
30min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Ube Coffee
10 menit
Salmorejo
2h 10 min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Salmorejo
10 menit
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min