Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 60 g almond flour
- 30 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted, diced, chilled
- 2 eggs, large
Chocolate Pudding Filling
-
155
g Valrhona chocolate, dark chocolate 70% (see Tip)
of 155 g dark chocolate 70%, high quality chips or chunks - 200 g whole milk
- 45 g sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 2 egg yolks, from large eggs
- 60 g butter, unsalted, in pieces
Caramel Filling
- 155 g sugar
- 130 g butter, unsalted, cold in 1 cube
- 1030 g water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 150 g whipping cream
Rolling and Assembly
- mango, ripe, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2536 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 68 mg
Alternatieve recepten
Sarsi Cordial
50 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 min
Almond tuiles
30 Min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5h
Sushi donuts
50 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
17 godz. 20 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Cheat's mascarpone
22 godz.
Digestive Bliss (Metric)
5 min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min