Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 60 g almond flour
- 30 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted, diced, chilled
- 2 eggs, large
Chocolate Pudding Filling
-
155
g Valrhona chocolate, dark chocolate 70% (see Tip)
of 155 g dark chocolate 70%, high quality chips or chunks - 200 g whole milk
- 45 g sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 2 egg yolks, from large eggs
- 60 g butter, unsalted, in pieces
Caramel Filling
- 155 g sugar
- 130 g butter, unsalted, cold in 1 cube
- 1030 g water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 150 g whipping cream
Rolling and Assembly
- mango, ripe, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2536 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 68 mg
Alternatieve recepten
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
1h 45min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Geen beoordelingen
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Homemade "Velvety" Cheese
4h 40min
Frozen Custard
10h 25min
Gooey Hot Chocolate Cookie (Metric)
2h 40min
Lemon Curd
20min
Baked cheesecake
3hod. 10min
Sweet monkey bread
3h
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2h 30min