Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g white sugar
- 6 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953.2 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 21.2 mg
Alternatieve recepten
Crème brûlée
7 Std.
Cream cheese spread with radishes
5 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Crema catalana
40 min
Citrus syrup
25 min
Peaches in white wine syrup
4 Std.