Apparaten en Accessoires
Sabayon
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
white sugar120 g
-
egg yolks6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
21.2 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
953.2 kJ /
227 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
32.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Panna cotta
6u. 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Crème brûlée
7u.
Béarnaise sauce
10min
Raspberry soufflés
1u. 35min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1u. 20min
Black & white chocolate tartufo
13u. 55min
Classic lemon tart
3u. 10min
Gougères
55min
Pâtè with Riesling
3u.
Chocolate volcanos
55min