Apparaten en Accessoires
Steak tartare
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
839.3 mg
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
1140 kJ /
271.5 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Oyster Mushroom Soup
Geen beoordelingen
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1u. 50min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3u.
Gefilte Fish
1u. 10min
Steak Tartare
15min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Veal involtini
35min
Steak tartare
30min
Mussels in coconut milk
25min
Sabayon
15min
Tuna Tartare
40min