Apparaten en Accessoires
Steak tartare
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
839.3 mg
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
1140 kJ /
271.5 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Steak Tartare
15min
Oysters with lime granita
5min
Wasabi mayonnaise
10min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1u.
Caesar salad dressing
10min
Pisco Sour
10min
Duck foie gras
24u.
Steak tartare
30min
Oysters Mignonette
5min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1u. 30min
Pisco Sour
10min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min