Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g caster sugar
- 400 g cream, 30-40% fat
-
100
g Champagne
of 100 g sparkling wine - 5 egg yolks
- 100 g brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Pas d’évaluation
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 Std. 40 Min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Pas d’évaluation
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4h 30min
Mirror glaze cake
7 godz. 55 min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Tiramisu
5h 20min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Pas d’évaluation
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min