Apparaten en Accessoires
Artichokes Romana
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
519 kJ /
124 kcal
Vetten
10.3 g
Koolhydraten
3.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Ratatouille
40min
Asparagus cream soup
30min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Steamed Fennel Bulbs
20min
Basic Black Beans
2u. 35min
Millet
1u. 40min
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Tuna Tartare
40min
Sautéing 10 oz Fennel
25min