Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichokes
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, leaves washed and dried
- ½ - 1 garlic clove
- 1 pinch salt
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g dry white wine
- 300 g water
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Versatile chunky soup
50 Min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Gazpacho
1h 15min
Baked spinach and eggs
35 Min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Gazpacho
1h 15min
Cream of chard soup
35 Min
Asparagus Cream Soup
25min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min