Apparaten en Accessoires
Artichokes Romana
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
519 kJ /
124 kcal
Vetten
10.3 g
Koolhydraten
3.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Courgette side dish
30min
Beetroot soup with herb dumplings
1u. 10min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Basic Millet
45min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Tahini
20min
Roquefort Sauce
20min
Spinach and tomato quiche
1u. 45min
Bordelaise Sauce
55min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1u.
Smooth fennel and carrot soup
40min
Polenta
25min