Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichokes
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, leaves washed and dried
- ½ - 1 garlic clove
- 1 pinch salt
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g dry white wine
- 300 g water
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Squid and Shrimp Risotto
1ωρ.
Beetroot soup with herb dumplings
1ωρ. 10 λεπτ.
Cauliflower with Pea Purée
40 Min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 Std. 35 Min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Sous-vide Artichokes
55 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3 Std. 50 Min
Poi
45min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1ωρ.