Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed apples
- 4 apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled
- 2 - 3 tbsp lemon juice (25 g)
- 500 g water
Cider sabayon sauce
- 50 g sugar
- 1 egg
- 3 egg yolks
- 160 g dry cider
- 2 tsp cinnamon sugar, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40 min
Zucchini soup
25 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Geen beoordelingen
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Borscht
25 min
Steamed potato frittata
1 Std. 15 Min
Fish and Zucchini
35 min
Asparagus cream soup
30 Min