Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz extra virgin olive oil
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 2 oz red wine vinegar
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried red chili flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 404 mg
Alternatieve recepten
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min
Green Bean Gremolata
25 dk
Green Goddess Salad
10 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 dk
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 dk
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min