Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 8 oz pancetta, diced
- 8 oz tomato sauce
- 8 oz vegetable stock
- 1 ½ oz molasses
- 1 oz dark brown sugar
- 1 oz Dijon mustard
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp salt
-
½
tsp dried sage
of ½ tsp ground fennel - ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
- 3 cans cannellini beans (15 oz cans), drained
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1180 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 903 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35min
No-Bake Cantaloupe Cheesecake
5h 40min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1 godz. 10 min
Irish "Baked" Beans
50 min
Beef Short Rib Chili
1h 25min
Italian "Baked" Beans
1 Std. 15 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Colorado Cowboy Beans
1 Std. 5 Min
White Bean Soup
2h 45 min