Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 225 g pancetta, diced
- 225 g tomato sauce
- 225 g vegetable stock
- 45 g molasses
- 30 g dark brown sugar
- 30 g Dijon mustard
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp salt
-
½
tsp dried sage leaf
of ½ tsp ground fennel seeds - ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried red chilli flakes, to taste
- 3 cans cannellini beans (425 ml cans), drained
- 1 - 2 sprigs thyme, fresh, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593.2 kJ / 380.8 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 669.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanish Tortilla
1j
Tex-Mex Red Rice
1j
Dairy-free pumpkin soup
30 menit
Broccoli stem falafel
25h 40min
Tex-Mex Red Rice
1j
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Lentil loaf
1 Std. 55 Min
Oat Cashew Bars
1j
Italian "Baked" Beans
1j 15 menit
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 Min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Red Beans and Rice
1j 15 menit