Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 225 g pancetta, diced
- 225 g tomato sauce
- 225 g vegetable stock
- 45 g molasses
- 30 g dark brown sugar
- 30 g Dijon mustard
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp salt
-
½
tsp dried sage leaf
of ½ tsp ground fennel seeds - ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried red chilli flakes, to taste
- 3 cans cannellini beans (425 ml cans), drained
- 1 - 2 sprigs thyme, fresh, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593.2 kJ / 380.8 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 669.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Eggplant Stacks
1h 35min
Guacamole
5min
Duchess casserole with vegetables
1h 15min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Pina colada mocktail
5min
Fluffy ricotta pancakes
35min