Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 40 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 1600 g water
- 300 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 350 g beetroot, fitting through hole in mixing bowl lid
- 5 tbsp olive oil
- 1 egg yolk
- ¼ tsp salt
- 3 pinches ground pepper
- 90 - 130 g breadcrumbs, plus extra for coating
Yoghurt dip
- 150 g yoghurt
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp lime zest
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- ½ bunch fresh parsley chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 616.5 kJ / 147.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 186.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55p
Broccoli stem falafel
25h 40 min