Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 40 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 1600 g water
- 300 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 350 g beetroot, fitting through hole in mixing bowl lid
- 5 tbsp olive oil
- 1 egg yolk
- ¼ tsp salt
- 3 pinches ground pepper
- 90 - 130 g breadcrumbs, plus extra for coating
Yoghurt dip
- 150 g yoghurt
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp lime zest
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- ½ bunch fresh parsley chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 616.5 kJ / 147.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 186.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy vegetable rice
25 Min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 Std. 5 Min
Crackers from Kale Juice Pulp
45 Min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1sa
Semolina Dumplings
1 Std. 40 Min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 Min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 Std. 5 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 Min
Spanakopita
2h 10min