Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g celeriac, cut in pieces, to fit through feeder tube
Mayonnaise
- 120 g grapeseed oil
- 1 egg yolk
- 1 tsp mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 15 g red wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1381.3 kJ / 330.1 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 184.2 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower Rice
10 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Beetroot Carpaccio (TM6)
20min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Sous-vide Miso Aubergine
40 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 Min
Easy and Quick Vegetable Pickles
Geen beoordelingen
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min