Apparaten en Accessoires
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
184.2 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Vetten
31.3 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
11.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Root Vegetable Röstis
50 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Brak ocen
Cucumber and Mint Raita
25 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Spiced Herbed Nuts
40 min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Fennel Apple Salad
20 min
Cauliflower Rice
10 min