Apparaten en Accessoires
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
184.2 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Vetten
31.3 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
11.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Cauliflower Mash
25min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Celeriac Remoulade
Geen beoordelingen
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Peeling Ginger
5min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14u. 20min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2u. 30min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Italian Salad Dressing
5min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Cauliflower Rice
10min