Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raw sugar
- 100 g sherry vinegar
- 100 g dry sherry
- 2 pinches sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 60 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 50 g white vinegar
- Voeding
- per 320 g
- Calorieën
- 6944.4 kJ / 1659.8 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 257 g
- Vetten
- 59.4 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 355.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chicken liver pâté
2h 20 min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 Std. 25 Min
Classic zabaglione
15 Min
Rum Babas
3h 45min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Ripe Banana Ketchup
40 Min
Santiago cake
1h 20min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Smoked salmon mousse
5 min