![Caramelised sherry vinaigrette Caramelised sherry vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78e3fe94-cf28-474c-8e6a-d6614a3328e3/Derivates/e1d9bdca-f7ce-4b49-a699-2ea47e6d8b6e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raw sugar
- 100 g sherry vinegar
- 100 g dry sherry
- 2 pinches sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 60 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 50 g white vinegar
- Voeding
- per 320 g
- Calorieën
- 6944.4 kJ / 1659.8 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 257 g
- Vetten
- 59.4 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 355.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Lemon caper butter
10min