Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 104.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Far Breton with prunes
2 Std.
Baba ghanoush
1 godz.
Kashta cream
10min
Freekeh pilaf with broad beans
1 godz.
Polenta
1 godz.
Goat's cheese feta roulade
2h 45 min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 Std. 45 Min
Lupin with broad bean salad
45 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Kaffir lime granita
40 min
Traditional hommus
25hod. 5min