Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 104.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Chevre (Matthew Kenney)
22 Std. 5 Min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10u. 55min
Coulibiac salmon pie
2ωρ. 40 λεπτ.
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Pear and burghul salad
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Fresh fennel salad
10min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26sa 35 dk