Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 50 g day old bread, cut into pieces
Codfish
- 100 g day old bread, cut into pieces
- 100 g milk
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 300 g carrots, cut into pieces
- 400 g salt cod pre-soaked, desalted and flaked (see Tips)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel sauce
- 300 g milk
- 60 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch nutmeg
- 200 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2497.8 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 5061.5 mg
Alternatieve recepten
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Cucumber soup
25min
Cod with citrus butter
40 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min