Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 65.8 mg
Alternatieve recepten
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Prawn salad with avocado dressing
35min
Grain salad lettuce cups
1 Std. 55 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Fresh fennel salad
10min
Miso coleslaw
20min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Lentil and mint salad
3h 55min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Hommus
15min