Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nut paste
- 55 g macadamia oil (see Tips)
- 400 g raw almonds
- 100 g pumpkin seeds
- 100 g sunflower seeds
- 60 g sesame seeds
- 2 pinches sea salt, to taste
- 1 tbsp caster sugar (optional)
Bread
- oil, for greasing
- 120 g pitted Medjool dates
- 70 g dried figs, cut into halves
- 1 tsp fennel seeds
- 4 eggs
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 tbsp apple cider vinegar
- slivered almonds, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2332.6 kJ / 555.3 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 197.1 mg
Alternatieve recepten
Steamed wholemeal bread
2h
Paleo sandwich bread
1h 30min
Pearl barley bread rolls
1 Std. 15 Min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Sunflower and nori filling
3 Std. 10 Min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Spelt bread rolls
1h 45 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min
Seed and nut bread
1h 30min
Coconut and beetroot balls
40 min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min