Apparaten en Accessoires
Dukkah eggs with asparagus and feta
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1285.4 mg
Eiwitten
36.8 g
Calorieën
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Vetten
59.1 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
13.9 g
Koolhydraten
20.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Beetroot salad
10 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 Min
Coconut lime spritzer
5 Min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Sauerkraut salad
10 Min
Mango and turmeric sorbet
10 Min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 Std. 15 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Thai chicken wraps
40 Min