Compatibele versies
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 596.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Sun-dried tomato tartare
15 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2sa 30 dk
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1u.
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1u.
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min