Compatibele versies
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 596.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45min