Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water, plus extra for ice bath
- ice cubes, for cooling
- 350 g asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 200 g zucchini, cut into rounds (approx. 1 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 30 g olive oil
- 2 pink grapefruits, 50 g of juice and remaining segmented
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 40 g walnuts, cut into pieces
- 1 tbsp sunflower seeds
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1010.5 kJ / 240.5 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 295.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Colourful quinoa salad
40 min
Coconut quinoa with sticky mango
30 min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Lentil and mint salad
3h 55min
Sauerkraut salad
10 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.