Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 772.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Spring greens with grapefruit
30 dk
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Fresh fennel salad
10min
Carrot, feta and mint salad
40min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Raw cauliflower tabouli
30 dk
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Superfood salmon salad
1h 5 min