Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 772.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipotle bean and corn salad
40min
Carrot, feta and mint salad
40min
Mixed tomato and labne salad
24hod. 20min
Superfood salmon salad
1h 5min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Salmon niçoise salad
35min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Asparagus and broad bean salad
25min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.