Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Eiwitten
- 56.8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1348.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 menit
Superfood salmon salad
1h 5 min
Tuna avocado bowl
45 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 menit
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 menit
Garlic prawns
25 menit