![Gruyère and asparagus Dutch baby pancake Gruyère and asparagus Dutch baby pancake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6397720b7fcc9b9101deb3fa9cd5d57b/Derivates/539ec97769e61be45b2c3020e3d58a2822cd6d1c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batter
- 4 eggs
- 200 g milk
- 130 g plain flour
- 1 pinch sea salt
White sauce
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 15 g unsalted butter
- 20 g plain flour
- 150 g milk
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 pinch ground black pepper
Pancake
- 1 tbsp unsalted butter
- 4 slices ham, shaved
- 1 bunch asparagus, blanched, halved legthways (see Tips)
- 3 sprigs fresh chives, finely chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1773.3 kJ / 423.8 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1037.8 mg
Alternatieve recepten
Croque Madame
45min
Souffle pancakes with berries
40min
Loaded Potato Waffle
Geen beoordelingen
Green Bean Gremolata
25 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min