Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz chicken livers, cleaned and trimmed
- 3 oz milk
- 6 oz shallots, halved
- 4 oz bacon, in pieces (1 in.)
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- 1 tsp fresh ground black pepper
- ½ oz brandy
- 2 oz heavy whipping cream
- toast, buttered, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 638.5 kJ / 152.6 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Lemon Caper Aioli
10 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Chocolate Avocado Dream
15 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Chicken Liver Pate
25 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15 min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Smoked salmon mousse
5min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min