![Brandy Chicken Liver Pâté Brandy Chicken Liver Pâté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F21033E2-79A6-4CEE-9DF8-164D5D2F5731/Derivates/A3301ACD-1E53-46DC-8271-8F9AF2725AA1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz chicken livers, cleaned and trimmed
- 3 oz milk
- 6 oz shallots, halved
- 4 oz bacon, in pieces (1 in.)
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- 1 tsp fresh ground black pepper
- ½ oz brandy
- 2 oz heavy whipping cream
- toast, buttered, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 638.5 kJ / 152.6 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Chicken liver pâté
2h 20min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Pâtè with Riesling
3h
Blue Cheese Dressing
10 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Creamed Spinach
30 min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25min
Chicken Liver Pate
25 min