Apparaten en Accessoires
Brandy Chicken Liver Pâté
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 25min
12 portions
Ingrediënten
-
chicken livers cleaned and trimmed16 oz
-
milk3 oz
-
shallots halved6 oz
-
bacon in pieces (1 in.)4 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
brandy½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
toast buttered, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
387.8 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
638.5 kJ /
152.6 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
3.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Cauliflower Mash
25 min
Tuna Dip
10 min
Smoked Salmon Dip
10 min
Bistro Mayonnaise
5 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Béarnaise sauce
20 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Chicken Liver Pate
25 min
Maple Cream Custard
20 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Smoked salmon mousse
5 min