Apparaten en Accessoires
Brandy Chicken Liver Pâté
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 25min
12 portions
Ingrediënten
-
chicken livers cleaned and trimmed16 oz
-
milk3 oz
-
shallots halved6 oz
-
bacon in pieces (1 in.)4 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
brandy½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
toast buttered, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
387.8 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
638.5 kJ /
152.6 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
3.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Plum Clafoutis (TM6)
Geen beoordelingen
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Shrimp Louie Salad
1u. 30min
Ukrainian chebureks
1u. 35min
Grape bakewell tart
1u. 20min
Plum Jam
50min
Savoury Crayfish Éclairs
1u. 20min
Floating islands
40min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Pâtè with Riesling
3u.
Chicken Liver Pate
25min
Chicken liver pâté
2u. 20min