Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz chicken livers, cleaned and trimmed
- 3 oz milk
- 6 oz shallots, halved
- 4 oz bacon, in pieces (1 in.)
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- 1 tsp fresh ground black pepper
- ½ oz brandy
- 2 oz heavy whipping cream
- toast, buttered, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 638.5 kJ / 152.6 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Creamed Spinach
30 Min
Chicken Liver Pate
25 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Boeuf Bourguignon
11h 25min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2u.
Rye Bread
6h 5min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Smoked salmon mousse
5 Min