Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 100 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 200 g plain flour, plus extra to dust
- 50 g cold water
- 1 pinch sea salt
Caramel and filling
- 150 g caster sugar
- 70 g unsalted butter, cold, cut into pieces
- 1030 g water
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 8 Granny Smith apples, peeled and cut into sixths (see Tips)
- 1 tbsp vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1535.7 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 23.9 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 Min
Quince crumble
1 Std. 25 Min
Paris Brest
6h 40min
Pear Frangipane
1sa 30 dk
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5 Std. 30 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Traditional crème brûlée
25h