Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 100 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 200 g plain flour, plus extra to dust
- 50 g cold water
- 1 pinch sea salt
Caramel and filling
- 150 g caster sugar
- 70 g unsalted butter, cold, cut into pieces
- 1030 g water
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 8 Granny Smith apples, peeled and cut into sixths (see Tips)
- 1 tbsp vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1535.7 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 23.9 mg
Alternatieve recepten
Traditional crème brûlée
25 Std.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 Std.
Maple Pecan Pie
1 godz. 15 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 Std.
Crème pâtissière
15min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Classic zabaglione
15min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Apple frangipane tart
1h 20min