![Paris Brest Paris Brest](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4c458f2-938a-4d95-8d9e-5e98ce758ecf/Derivates/bcad4a5f-8568-41ad-b2b0-e76081681f95.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème pâtissière
- 375 g milk
- 15 g unsalted butter
- 3 eggs
- 30 g white sugar
- 75 g cornflour
Hazelnut praline paste
- 220 g toasted hazelnuts, without skins
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Choux pastry & Hazelnut cream
- 150 g water
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- 2 tsp white sugar
- 120 g plain flour
- 4 eggs, 1 egg lightly beaten
- 230 g pouring (whipping) cream
Glaze & assembly
- 10 g soft brown sugar
- 85 g icing sugar, plus extra for dusting
- 1 tsp natural vanilla extract
- 25 - 30 g hot water (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2287.7 kJ / 544.7 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 98.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brutti ma buoni
4 Std. 40 Min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Panna cotta
6sa 15 dk
Profiteroles
2h
Choux pastry
2h
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Crème pâtissière
15 Min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Crème Pâtissière
15 Min
Black sesame mochi ice cream
23 godz.
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min