Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Madeleines
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 eggs
- 120 g caster sugar
- 120 g plain flour
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 30 g milk
- 10 g oil
Lemon glaze
- 100 g icing sugar
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 424.4 kJ / 101.4 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 34.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 Std. 35 Min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Vegetable and herb seasoning
4 Std.
Golden syrup butter
10min
Mini fruit cakes
25h 40min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min